over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn een klein afhaalrestaurant aan de Haagdijk 82 dat Mediterraan en Turks eten verkoopt. Onze jonge onderneemster deelt haar passie voor koken graag met haar klanten door middel van heerlijke, authentieke gerechten uit de Mediterrane en Turkse keuken.

Wat maakt ons uniek?

Ons verkoopconcept biedt klanten de mogelijkheid om hun eigen gerechten samen te stellen met behulp van verschillende basisgerechten en toppings. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor gegrilde kipfilet, kumpir, cigkofte, adana, manti of een vegetarisch gerecht. 

 

Maar het is niet alleen het eten dat onze chef tot een bijzondere onderneemster maakt. Van jongs af aan was ze al geïnteresseerd in koken en heeft ze haar passie verder ontwikkeld door middel van professionele kookcursussen. Haar droom is om mensen te laten genieten van de heerlijke, authentieke smaken van de Mediterrane en Turkse keuken.

Nayino: de gezonde keuze voor uw afhaalmaaltijden

Als u op zoek bent naar een lekker en gezond alternatief voor de gebruikelijke afhaalmaaltijden, dan is Nayino zeker een aanrader. Neem contact op via telefoon, WhatsApp of website om uw bestelling te plaatsen.

 

Onze openingsuren

Maandag:     Gesloten

Dinsdag:      15:00 - 22:00

Woensdag:  15:00 - 22:00

Donderdag: 15:00 - 22:00

Vrijdag:       15:00 - 22:00

Zaterdag:    15:00 - 22:00

Zondag:       15:00 - 21:00